Τα Ιατρεία

Θεσσαλονίκη

Το οφθαλμολογικό ιατρείο Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης, οδός Μητροπόλεως 69 (απέναντι από τη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης). Η κομβική του θέση ευνοεί την πρόσβαση με αστικές συγκοινωνίες ενώ υπάρχουν πολλαπλές επιλογές ελεγχόμενης στάθμευσης στη γύρω περιοχή. 

Κατά τη διαμόρφωση του ιατρείου δόθηκε έμφαση σε μία λιτή και σύγχρονη αισθητική που κάνει τον ασθενή να αισθάνεται άνετα, ενώ είναι εξοπλισμένο με τον πλέον σύγχρονο οφθαλμολογικό εξοπλισμό που επιτρέπει την παροχή οφθαλμολογικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Τύρναβος

Το οφθαλμολογικό ιατρείο Τυρνάβου Λάρισας βρίσκεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην είσοδο της πόλης του Τυρνάβου από Λάρισα, δίπλα στην ιστορική γέφυρα της πόλης του Τυρνάβου. Η πρόσβαση σε αυτό είναι εύκολη τόσο από την πόλη του Τυρνάβου όσο και από την πόλη της Λάρισας (15 λεπτά από το κέντρο της Λάρισας) αλλά και τη γύρω περιοχή (5 λεπτά από την πόλη του Αμπελώνα, εύκολη πρόσβαση μέσω της παράκαμψης του Τυρνάβου από την εθνική οδό Ελασσόνας – Λάρισας). Εύκολη και ελεύθερη είναι και η στάθμευση στους δρόμους γύρω από το ιατρείο. 

Το ιατρείο χαρακτηρίζεται από τη σύγχρονη αισθητική του που δημιουργεί ένα άνετο περιβάλλον για τον ασθενή, ενώ είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας οφθαλμολογικό εξοπλισμό που επιτρέπει την παροχή οφθαλμολογικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.